Voel je VRIJ in je loopbaan en volg je HART !!

Getuigenissen

Het was niet mijn bedoeling om loopbaanbegeleiding te volgen. Mijn professioneel leven liep "smooth". Ik had een job die me voldoening gaf en toffe collega's.

Een reorganisatie besliste er echter anders over.

Vanuit de HR afdeling mocht ik loopbaanbegeleiding volgen zodat ik mijn kansen op de arbeidsmarkt zou kunnen vergroten.

Via - via kwam ik bij Lieve Vander Elst terecht.

Haar no-nonsens aanpak beviel mij. Er zijn geen standaardoplossingen bij haar maar wel een aanpak geënt op jouw persoonlijke situatie. Tijdens de doorgedreven diepgaande gesprekken én de aangepaste oefeningen kwam ik er al snel achter dat opnieuw gaan werken voor een (groot) bedrijf niet was wat ik zocht.

Lieve begreep dat en zorgde voor de nodige omkadering met betrekking tot het zelfstandige statuut.

Ook de wettelijke verplichtingen in verband met het nakende ontslag bij de werkgever werden besproken.

Ondertussen volgde ik een opleiding tot Hartcoherentie Coach en heb ik een eigen praktijk, www.makri.org, waar ik mensen begeleid met stress gerelateerde klachten, burn-out en/of hyperventilatie.

Ik dank Lieve voor haar aanstekelijk enthousiasme en haar respectvolle aanpak.

Een aanrader voor iedereen die al dan niet noodgedwongen wil kijken waar het professionele leven naartoe kan gaan.

Harte groet,

Getuigenissen

In 2019 heb ik de keuze gemaakt mijn carrière een nieuwe boost te geven. Om dit in goede banen te leiden heb ik gekozen voor loopbaanbegeleiding en ben ik terecht gekomen bij Lieve Vander Elst.

Ik heb Lieve leren kennen als een gedreven en uiterst toegankelijke begeleider. Op een constructieve manier verkende ik samen met haar mijn sterktes en interesses en kon ik daardoor knopen doorhakken die mijn toekomstige loopbaan een nieuwe richting gaven. Doorheen het volledige proces van keuzes maken, motivatiebrieven schrijven tot sollicitatiegesprekken succesvol afronden kon ik rekenen op professioneel advies van haar dat bijgedragen heeft tot de overstap naar een nieuwe uitdagende job.

Ik kan eenieder aanraden om Lieve te consulteren voor loopbaan advies! 

Voeg getuigenis toe

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor je getuigenis...We zijn ervan overtuigd dat het anderen zal inspireren
0